Sunday, February 14, 2016

Problem Solving


Comment on this post to share how you solved the problem. Remember to talk about the strategy you used not just the answer.


Room 1 working on their maths problems

11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. 1.$5-$1.10=$3.90
    2.$10-$5=$5-40c=$4.60c
    3.$1.10-20c=90c

    ReplyDelete
  8. Tyla-Raine:
    2. Answer $5.40. Because adding 60c makes it $6. Then 6 + 4 = 10.

    ReplyDelete